OVER MIJ

OVER MIJ

Het vertellen van je werkgeversverhaal zorgt ervoor dat je betere mensen aantrekt, die langer bij je blijven en gelukkiger zijn in wat ze doen. En dat betekent betere service en een hogere omzet. Ik help je om dat te realiseren. 

In het begin van mijn carrière dacht ik dat corporate marketing het mooiste zou zijn wat er is. Aan een groot merk werken, wat kan er toffer zijn toch? Nou, na 5 jaar recruitment en 6 jaar bureauervaring weet ik wel beter. Mensen helpen bij het vinden van een juiste baan is het mooiste wat er is.  

Het is mijn missie om heel Nederland in te laten zien dat je met het vertellen van je verhaal je bedrijf verder helpt. En ik stop niet voordat arbeidsmarktcommunicatie belangrijker wordt gevonden dan marketing.

Ik heb gewerkt voor klanten als Kruidvat, Defensie, Action, MKB ondernemingen, Het Rijksmuseum, detacheerders en zorginstellingen.

Verder ben ik vader van 3 fantastische kinderen en man van een geweldige vrouw. Ik woon in het pittoreske Moordrecht. Wat niemand kent, behalve als ik zeg dat Memphis Depay er vandaan komt, en Satudarah. We hebben hier alles dus. 

Huur je mij in of boek je mij voor een training of spreekbeurt, dan krijg je een gangmaker met veel kennis in huis, die met de nodige humor je alles leert over misschien wel het mooiste vakgebied in Nederland. En ver daarbuiten. 

Wil je kennismaken? Dat kan natuurlijk. Neem dan contact met mij op via het formulier hieronder. Ik zie uit naar een kennismaking.

Neem contact op